Εισαγωγή

Ο στόχος αυτής της ιστοσελίδας έιναι να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση για τις νεώτερες εξελίξεiς στον τομέα της Ουρολογίας τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους συναδέλφους Ιατρούς .

Πιστεύω ότι όσο πιο πολύ ενισχύονται οι γνώσεις των ασθενών τόσο πιο εύκολα είναι για τους ιδίους να πάρουν τη σωστή απόφαση για την μέθοδο θεραπείας που θα ακολουθήσουν.

Σήμερα με τις σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις της ρομποτικής χειρουργικής και της ενδοοουρολογίας μετατρέπουμε τις «κλασσικές» ανοικτές μεγάλες τομές σε μικρές τομές, με ελάχιστη απώλεια αίματος, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή του ασθενή στην καθημερινότητα του».

Καθημερινός μου στόχος και πρωτεραιότητα είναι να εφαρμόζω τις τελευταιες τεχνολογίες και καινοτομίες στην κλινική μου πράξη, ενεργώντας πάντοτε με την αρχή ότι «ο σεβασμός προς τον ασθενή έχει τον πρωταρχικό ρόλο».

Για εμένα ο κάθε ένας ασθενής δεν είναι μια ακόμα στατιστική αλλά έχει όνομα… γι’ αυτό και αντιμετωπίζω το πρόβλημα κάθε ασθενή με σεβασμό και ευλάβεια ώστε να του προσφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χαρά μου θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μου ωστε να συμβάλλω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας ή να απαντησω στις απορίες σας από κοντά.